Professionele massage in Groningen, passend bij jouw klacht of blessure
 
Sport-, Ontspannings-, Bindweefsel-, Zwangerschaps-, Cupping-, Magnesium-, Hoofd(pijn)-, Hotstone massage en Dry-Needling en Medical Tape
Boek hier tijd voor jezelf!

Massages

Door massage wordt je lichaam ontspannen, je bloedcirculatie wordt op gang gebracht, stimuleren we de afvoer van afvalstoffen, maakt het je mentaal ontspannen en maken we bovenal natuurlijk je (vastzittende) spieren los! 

Daarnaast zijn er nog meer positieve effecten die een massage biedt. Zo verhoogt het ook nog je weerstand, het maakt je gelukkig, ondersteunt een betere nachtrust en geeft het meer rust in je hoofd. Een massage is dus niet alleen een onderhoudsbeurt of lekker voor je lichaam, het ondersteunt en verbetert ook je welzijn in het algemeen.

Bij Thuis in massage overleggen wij te allen tijde met jou hoe je de intensiteit van de behandeling wilt, dus of je wilt dat we zachter- of steviger masseren. Daarnaast bespreken we altijd welke delen van het lichaam je graag behandeld wilt hebben en stellen we vooraf een aantal vragen om er zeker van te zijn of je mag worden gemasseerd en om een duidelijk beeld te krijgen van de eventuele lichamelijke klachten die je hebt.

Kies tijdens het online boeken je gewenste massage duur. De invulling van de massage bespreken wij altijd met elkaar voorafgaand op de behandeling. 

Kom je voor het eerst? Selecteer dan een van de opties 'Intake nieuwe klanten + xx behandelduur'. We brengen eenmalig € 5,- in rekening voor de intake.

We hebben massagetafels met ingebouwde verwarming in de praktijkruimtes. Als je het prettig vindt om de tafelverwarming aan te hebben tijdens de massage, geef het gerust aan!

 SportmassageSportmassage is een steviger en actieve massage waarmee we dieper doordringen in de spierlagen. Voor het ondergaan van een sportmassage hoef je, zoals het woord je misschien doet verwachten, geen sporter te zijn.

Sportmassage is voor iedereen die last heeft van stress, pijnlijke spieren, slapeloosheid, pezen en gewrichten, afvalstoffen die zich ophopen, omdat je het heerlijk vindt om af en toe te ondergaan of als je niet zo lekker in je vel zit. Dit is ook zeker een behandeling die aan te raden is voor de fanatieke sporters om de spieren te laten herstellen, óf om toe te werken naar jouw topprestaties!

 • 25 minuten € 40,00
 • 50 minuten € 70,00
 • 80 minuten € 92,50


Bindweefselmassage
Een bindweefselmassage kan een redelijk pittige massagetechniek zijn die het zenuwstelsel beïnvloedt. Hierdoor gaan het spierstelsel, de organen en de huid weer beter functioneren. 

De behandelvorm is goed in te zetten bij een breed scala aan klachten of blessures, denk hierbij bijvoorbeeld aan; (lage) rugklachten, hoofdpijn, restless legs, slecht slapen, tenniselleboog, littekenbehandeling (denk ook aan littekens door bijvoorbeeld een keizersnede), verklevingen, maagklachten, darmklachten en nog veel meer!

Bindweefselmassage wordt veelal gecombineerd met een andere vorm van massage in verband met de intensiteit van de behandeling. Met de behandelingen worden goede resultaten behaald op zowel medisch als cosmetisch vlak.

 • 25 minuten € 40,00
 • 50 minuten € 70,00
 • 80 minuten € 92,50Medical Taping Concept (MTC)Medical Tape is ook wel bekend als 'rekbare kleurentape' en is voor veel blessures en klachten toepasbaar. Gemiddeld blijft de tape 4 tot 7 dagen goed plakken en je kunt er alles mee doen, zoals sporten en douchen.


Medical taping is toepasbaar bij onder andere:

Hooikoorts

Spierfunctieverbetering

Pijndemping

Houdingscorrectie/houdingsherinnering

Vergroten van de stabiliteit

Hoofdpijn

Ondersteuning van de gewrichtsfunctie

Klachten door overbelasting (RSI, Tennis- of golferselleboog)

Klachten na Covid-19

Littekenbehandeling

(Na)behandeling van blessures

Correctie van de bewegingsrichtingCupping massageCupping massage is een behandeling die wordt uitgevoerd met vacuüm zuigende cups in combinatie met de handen. Het is een zeer effectieve behandeling voor bijvoorbeeld verklevingen, los maken van bindweefsel en de welbekende 'knopen'.

De cups kunnen zowel 'bewegend' als 'staand' worden gebruikt, bij de 'staande' variant worden de cups een paar minuten (afhankelijk van je huidsoort en de reactie van de huid) op één en dezelfde plek vacuüm getrokken. Hierdoor ontstaan ronde plekken op het lichaam die ongeveer 4 tot 14 dagen zichtbaar kunnen blijven. Bij de bewegende variant zijn er geen tot weinig blauwe plekken zichtbaar na de behandeling.

Cupping kan ook gemakkelijk in andere behandelingen worden geïntegreerd. 


Cupping is effectief toepasbaar bij onder andere:

Vermoeide spieren

Cellulitis

Pijnlijke en overbelaste spieren

Stijfheid

Verstevigen van de huid

Rimpels

Striae en littekenweefsel

Slapeloosheid en stress

Klachten na Covid-19

Migraine en hoofdpijn

Verklevingen

Bindweefselklachten


 • 25 minuten € 40,00
 • 50 minuten € 70,00
 • 80 minuten € 92,50
 • 110 minuten € 115,00

 


OntspanningsmassageOntspanningsmassage is een rustige behandeling van de meer oppervlakkiger spierlagen waarbij je volledig tot rust komt. 

Het doel van deze massage is niet om "knopen weg te masseren", maar kan indien gewenst wel worden gecombineerd met een iets steviger massage voor wat betreft bijvoorbeeld het nek/schouder gebied.

Ontspanningsmassage is bedoeld voor iedereen die stress ervaart, soepeler spieren wil, slecht slaapt, een betere doorbloeding wil, het heerlijk vindt om af en toe te ondergaan of als je niet zo lekker in je vel zit.

 • 25 minuten € 40,00
 • 50 minuten € 70,00
 • 80 minuten € 92,50
 • 110 minuten € 115,00Zwangerschapsmassage


De zwangerschapsperiode is een mooie tijd voor de (aanstaande) ouders. Maar het is ook een periode waarin er veel in het lichaam van de vrouw veranderd. Fysieke- en hormonale veranderingen, de bloedsomloop en lichamelijke klachten, zoals pijn in de nek of rug, vocht vasthouden, bekkenklachten, kramp in de kuiten of slaapproblemen.

Een zwangerschapsmassage geeft directe verlichting van pijn en ongemak(ken). Deze behandeling laat de (aanstaande) ouders de zwangerschap bewuster ervaren, waardoor de signalen die het lichaam afgeeft duidelijker worden. Deze massage helpt het vocht af te drijven, verbeterd de doorbloeding, werkt kalmerend, geeft een geluksgevoel en het werkt ook nog pijn bestrijdend. 

Deze massage wordt uitgevoerd in zijligging en/of op een stoel. De partner is bij de behandeling ook van harte welkom zodat deze zijn/haar partner thuis ook af en toe een fijne massage kan geven.

Als je medische klachten hebt, willen wij je vragen te overleggen met je verloskundige/gynaecoloog of je gemasseerd mag worden. De zwangerschapsmassages worden gegeven vanaf 12 weken tot aan de bevalling.

 • 25 minuten € 40,00
 • 50 minuten € 70,00
 • 80 minuten € 92,50Magnesium massageVeel mensen hebben, zonder dat ze het door hebben, een tekort aan magnesium. De behandeling wordt uitgevoerd met magnesium olie én massageolie. Magnesium wordt het beste opgenomen via de huid en kan een tintelend/licht prikkend gevoel geven op de huid.

De magnesium massage heeft een verlichtende en ontspannende werking. Het draagt bij aan minder; stress, spierpijn, kramp, vermoeidheid, slapeloosheid en overgangsklachten. En tevens draagt het bij aan een betere; concentratie en geheugen en het herstel van spieren.

Indien gewenst wordt de behandeling afgesloten met een magnesium gel.

 • 25 minuten € 40,00
 • 50 minuten € 70,00
 • 80 minuten € 92,50

 


Hoofd(pijn)massageDeze behandeling is speciaal voor de mensen met zeer veel hoofdpijnklachten. Het is een rustige vorm van massage waarbij je helemaal tot rust komt en de pijnpunten worden aangepakt.

 • 25 minuten € 40,00
 • 50 minuten € 70,00
 • 80 minuten € 92,50Hotstone massageHotstone massage is een zeer ontspannende vorm van massage en wordt uitgevoerd met afgeronde basaltstenen die goed hun warmte vasthouden. De 'hete stenen' hebben meestal een temperatuur tussen de 45 en 50 graden Celsius. 

Door de warmte van de stenen werkt een hotstone massage iets dieper door dan een 'gewone' ontspanningsmassage. De warmte geeft je een extra ontspannend gevoel en voelen zeer aangenaam als je lichte spierpijn hebt.  

 • 50 minuten € 75,00
 • 80 minuten € 97,50
 • 110 minuten € 120,00


Dry-NeedlingDeze behandeling wordt enkel uitgevoerd in combinatie met een massagebehandeling. 

Door een acupunctuurnaald in een te behandelen triggerpoint te steken wordt er een 'twitch' veroorzaakt en zal het zelf herstellend vermogen van je lichaam in werking treden. Deze behandelmethode is niet altijd fijn om te ondergaan, maar wel erg effectief!


Dry-Needling is onder andere goed toepasbaar bij:

Kuitklachten

Hamstringklachten

Knieklachten

Pijn in de bal van de voet

Pijnlijke peesplaat bovenbeen

Hoofdpijn

(Lage) rugklachten

Polsklachten

Tenniselleboog

Zere duim

Schouderpijn

Golferselleboog

Nekklachten

Kaakklachten

 


Dorn Therapie & massage volgens BreussProblemen oplossen die samenhangen met beenlengteverschil en de wervelkolom? Methode Dorn en massage volgens Breuss zijn de oplossing.

De methode Dorn is een manuele behandeling waarmee veel klachten als gevolg van beenlengteverschil kunnen worden aangepakt. Denk hierbij aan scheefstand van het bekken, ruggenwervels, nekwervels en dislocatie van gewrichten. 

Rugpijn- en nekklachten verlichten of verdwijnen door deze specifieke aanpak die op een zachte en ongevaarlijke manier worden uitgevoerd. Doordat de manipulaties in beweging gebeuren en met een milde druk worden uitgevoerd kan er geen schade worden aangericht.

Massage volgens Breuss is een zeer zachte en rustige massage over de wervelkolom. Een massage om volledig bij- en door te kunnen ontspannen en waarbij er zachtjes ruimte wordt gecreëerd in de wervelkolom. Massage volgens Breuss past daarnaast ook erg goed bij mensen die overprikkeld zijn en graag willen ontspannen.

 • 50 minuten € 70,00
 • 80 minuten € 92,50Voetreflex behandeling
10-Rittenkaart


Bij aanschaf van een 10-rittenkaart ontvang je een korting van 10% op het totaalbedrag van 10 behandelingen. Een 10-rittenkaart mag je uiteraard delen binnen je huishouden.


CadeaubonWil je graag een familielid, vriend(in), collega of kennis verrassen met een leuk cadeau? Denk dan eens aan een massage cadeaubon. We kunnen voor elk gewenst bedrag een cadeaubon voor je in orde maken. Stuur een e-mail en we maken het graag voor je in orde! • Alle prijzen zijn inclusief 21% btw
 • De prijzen zijn inclusief evt. materiaalkosten tijdens de behandeling
 • Schone handdoeken en tafelhoezen zijn aanwezig in de praktijk
 • Je kunt bij ons in de praktijk pinnen 
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn