Professionele massage in Groningen, passend bij jouw klacht of wens
 
Sport-, ontspannings-, zwangerschaps-, cupping-, hotstone-, hoofd(pijn)-, Lomi Lomi massage en Medical Tape

Massages

Door massage wordt je lichaam ontspannen, je bloedcirculatie wordt op gang gebracht, stimuleren we de afvoer van afvalstoffen, maakt het je mentaal ontspannen en maken we bovenal natuurlijk je (vastzittende) spieren los! 

Daarnaast zijn er nog meer positieve effecten die een massage biedt. Zo verhoogt het ook nog je weerstand, het maakt je gelukkig, ondersteund een betere nachtrust en geeft het meer rust in je hoofd. Een massage is dus niet alleen een onderhoudsbeurt of lekker voor je lichaam, het verbetert ook je welzijn in het algemeen.

Bij Thuis in massage overleggen we te allen tijde met jou hoe je de intensiteit van de behandeling wilt, dus of je wilt dat we zachter- of steviger masseren. Daarnaast bespreken we altijd welke delen van het lichaam je graag behandeld wilt hebben en stellen we vooraf een aantal vragen om er zeker van te zijn of je mag worden gemasseerd en om een duidelijk beeld te krijgen van de eventuele lichamelijke klachten die je hebt.

We hebben een massagetafel met ingebouwde verwarming in de praktijk. Als je het prettig vindt om de tafelverwarming aan te hebben tijdens de massage, geef het gerust aan!

 


Sportmassage


Sportmassage is een steviger en actieve massage waarmee we dieper doordringen in de spierlagen. Voor het ondergaan van een sportmassage hoef je, zoals het woord je misschien doet verwachten, geen sporter te zijn.

Sportmassage is voor iedereen die last heeft van stress, pijnlijke spieren, slapeloosheid, pezen en gewrichten, afvalstoffen die zich ophopen, omdat je het heerlijk vindt om af en toe te ondergaan of als je niet zo lekker in je vel zit. 

 • 30 minuten € 35,00
 • 60 minuten € 60,00
 • 90 minuten € 82,50
 • 120 minuten € 105,00


Medical Taping Concept (MTC)

Een behandeling met Medical Tape is zowel online als telefonisch te boeken bij ons. Je kunt een behandeling voor het tapen los boeken bij ons, maar dit kan ook in combinatie met een massagebehandeling.

Boek je de afspraak in combinatie met een massage? Dan brengen wij slechts een klein bedrag in rekening voor het materiaal dat wij gebruiken.


Medical taping is toepasbaar bij onder andere;

- Spierfunctieverbetering

- Pijndemping

- Vergroten van de stabiliteit

- Ondersteuning van de gewrichtsfunctie

- Correctie van de bewegingsrichting

- (Na)behandeling van blessures

- Hooikoorts

- Houdingscorrectie / houdingsherinnering

- (spannings)hoofdpijn

- Klachten door overbelasting (RSI, tennis- of golferselleboog

- Littekenbehandeling

- Klachten na Covid-19Cupping massage

Cupping massage is een behandeling die wordt uitgevoerd met vacuüm zuigende cupjes in combinatie met de handen. Het is een zeer effectieve behandeling voor bijvoorbeeld verklevingen, los maken van bindweefsel en de welbekende 'knopen'.

De cups kunnen zowel bewegend als 'staand' worden gebruikt, bij de 'staande' variant worden de cups een paar minuten (afhankelijk van je huidsoort) op één en dezelfde plek vacuüm getrokken. Hierdoor ontstaan ronde plekken op het lichaam die ongeveer een week zichtbaar kunnen blijven. Bij de bewegende variant zijn er geen plekken zichtbaar na de behandeling.

Cupping kan ook gemakkelijk in andere behandelingen worden geïntegreerd. 


Cupping is effectief toepasbaar bij;

- Vermoeide, pijnlijke en overbelaste spieren

- Cellulitis

- Verstevigen van de huid

- Striae en littekenweefsel

- Stijfheid

- Rimpels

- Slapeloosheid en stress

- Migraine en hoofdpijn

- Klachten na Covid-19

- Verklevingen

- Bindweefselklachten


 • 30 minuten € 35,00
 • 60 minuten € 60,00
 • 90 minuten € 82,50
 • 120 minuten € 105,00

 


Ontspanningsmassage


Ontspanningsmassage is een rustige behandeling van de meer oppervlakkiger spierlagen waarbij je volledig tot rust komt. 

Het doel van deze massage is niet om "knopen weg te masseren", maar kan indien gewenst wel worden gecombineerd met een iets steviger massage voor wat betreft bijvoorbeeld het nek/schouder gebied.

Ontspanningsmassage is bedoeld voor iedereen die stress ervaart, soepeler spieren wil, slecht slaapt, een betere doorbloeding wil, het heerlijk vindt om af en toe te ondergaan of als je niet zo lekker in je vel zit.

 • 30 minuten € 35,00
 • 60 minuten € 60,00
 • 90 minuten € 82,50
 • 120 minuten € 105,00
Zwangerschapsmassage


De zwangerschapsperiode is een mooie tijd voor de (aanstaande) ouders. Maar het is ook een periode waarin er veel in het lichaam van de vrouw veranderd. Fysieke- en hormonale veranderingen, de bloedsomloop en lichamelijke klachten, zoals pijn in de nek of rug, vocht vasthouden, bekkenklachten, kramp in de kuiten of slaapproblemen.

Een zwangerschapsmassage geeft directe verlichting van pijn en ongemak(ken). Deze behandeling laat de (aanstaande) ouders de zwangerschap bewuster ervaren, waardoor de signalen die het lichaam afgeeft duidelijker worden. Deze massage helpt het vocht af te drijven, verbeterd de doorbloeding, werkt kalmerend, geeft een geluksgevoel en het werkt ook nog pijn bestrijdend. 

Deze massage wordt uitgevoerd in zijligging en/of op een stoel. De partner is bij de behandeling ook van harte welkom zodat deze zijn/haar partner thuis ook af en toe een fijne massage kan geven.

Als je medische klachten hebt, willen wij je vragen te overleggen met je verloskundige/gynaecoloog of je gemasseerd mag worden. De zwangerschapsmassages worden gegeven vanaf 12 weken tot aan de bevalling.

 • 30 minuten € 35,00
 • 60 minuten € 60,00
 • 90 minuten € 82,50Lomi Lomi massage

De Lomi Lomi massage is een van origine Hawaiiaanse massage die wordt uitgevoerd met de onderarmen en wordt afgewisseld met traditionele methodes. 

Het is een heerlijk ontspannen massage die je herstellend vermogen ondersteunt, helpt je beter slapen, stimuleert de doorbloeding en de afvoer van vocht- en afvalstoffen. 

Net zoals elke behandeling bij Thuis in massage wordt ook bij deze behandeling de druk van de massage met jou afgestemd.

 • 30 minuten € 35,00
 • 60 minuten € 60,00
 • 90 minuten € 82,50Klassieke hoofd(pijn)massage


Dit is een zéér zachte en rustige vorm van massage waarbij je helemaal tot rust komt. Deze vorm van massage heeft niet de pretentie alle klachten weg te nemen of op te lossen. We trachten geblokkeerde energie weer in beweging te krijgen zodat het herstellend vermogen weer zijn werk kan doen.

Wil je volledig tot rust komen, ont-stressen, tijd voor jezelf nemen of je weer bewust laten zijn van je lichaam? Dan past deze massage goed bij jou! 

 • 60 minuten € 60,00
 • 90 minuten € 82,50Hotstone massage


Hotstone massage is een zeer ontspannende vorm van massage en wordt uitgevoerd met afgeronde basaltstenen die goed hun warmte vasthouden. De 'hete' stenen hebben meestal een temperatuur tussen de 45 en 50 graden Celsius. 

Door de warmte van de stenen werkt een hotstone massage iets dieper door dan een 'gewone' ontspanningsmassage. De warmte geeft je een extra ontspannend gevoel en voelen zeer aangenaam als je lichte spierpijn hebt.  

 • 60 minuten € 65,00
 • 90 minuten € 87,50Dry Needling

*Binnenkort meer informatie én te boeken bij Thuis in massage!


Dorn methode*

*Binnenkort meer informatie én te boeken bij Thuis in massage!


Voetreflexmassage / handreflexmassage*

*Binnenkort meer informatie én te boeken bij Thuis in massage!10-Rittenkaart

Bij aanschaf van een 10-rittenkaart ontvang je een korting van 10% op het totaalbedrag van 10 behandelingen. Tijdens het boeken kun je de gewenste massagevorm aangeven in het veld 'Opmerkingen' of telefonisch kun je ons de gewenste behandeling doorgeven.Cadeaubon

Wil je graag een familielid, vriend(in), collega of kennis verrassen met een leuk cadeau? Denk dan eens aan een massage cadeaubon. We kunnen voor elk gewenst bedrag een cadeaubon voor je in orde maken. Bel ons of stuur een e-mail en we maken het graag voor je in orde! • De prijzen zijn inclusief 21% btw
 • Je kunt bij in de praktijk pinnen of (gepast) contant betalen
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn