Professionele massage in Groningen, passend bij jouw klacht of wens
 
Sport-, ontspannings-, zwangerschaps-, cupping-, hotstone-, hoofd(pijn)-, Lomi Lomi massage en Medical Tape

Over ons

Mijn naam is Natasja Philipse, ik ben 32 jaar oud en sinds 2013 woonachtig in Groningen.

Mijn liefde voor het menselijk lichaam en haar anatomie zit er al van jongs af aan in. Toen mijn vader vroeger naar de fysiotherapeut ging wilde ik altijd mee om te kijken wat hij deed, hoe hij dat deed en stelde ik de welbekende kindervragen 'waarom' hij dat zo deed.

Zo heb ik vervolgens in 2007 mijn diploma Sportmassage van het NGS behaald en dit uitgebreid met onder andere: Blessurepreventie, Hotstone massage, Hoofd(pijn)massage, Zwangerschapsmassage, Fitnesstrainer, Allround Conditie- & Hersteltrainer, Medical Taping Concept, Lomi Lomi massage en Cupping. Naast mijn baan ben ik jarenlang met veel plezier actief geweest als masseur en EHBO'er bij verschillende voetbalverenigingen.

In 2020 heb ik, na de jarenlange ervaring als masseur, de keuze gemaakt om mijn eigen massagepraktijk te starten, dit is ontstaan doordat ik graag met mensen werk, graag mensen help en altijd de wens heb gehad om mijn eigen praktijk te starten. 

Om mijzelf te blijven ontwikkelen, meer mensen te kunnen helpen ontspannen en nóg beter van hun pijntjes af te kunnen helpen, blijf ik mijn portfolio uitbreiden met andere vormen van massage en volg ik daarnaast de na- en bijscholingen.


Onze massagepraktijk is aangesloten bij het NGS, het Nederlands Genootschap voor Sportmasseurs. 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn