Professionele massage in Groningen, passend bij jouw klacht of blessure
 
Sport-, Ontspannings-, Bindweefsel-, Zwangerschaps-, Cupping-, Magnesium-, Hoofd(pijn)-, Hotstone massage en Dry-Needling en Medical Tape

Reviews van onze klanten

Onze praktijk scoort een gemiddelde van 5 sterren op Google, hier zijn wij natuurlijk erg trots op!

Bekijk al onze reviews op Google via de knop hieronder voor een goed beeld bij onze praktijk.

Bekijk hier de reviews

A & T

Wij hebben beiden nu tweemaal een afspraak gehad bij “ Thuis in massage” en zullen zeker vaker een afspraak maken.
Uiteraard vanwege de uitstekende massages, die goed worden afgestemd op de persoonlijk wensen, maar ook vanwege de spontane benadering.
Je kan ondertussen lekker babbelen of half in slaap vallen en in stilte genieten van de massage. 
Uiteraard zal het half in slaapvallen minder succesvol zijn als je een sportmassage neemt ;)
Al met al; een heerlijke ervaring die ons iedere keer erg veel goeds brengt! 

Tot de volgende keer!

*****

Lindsay

Ik heb een heerlijke massage gehad! Er wordt echt goed geluisterd naar je wensen en ik kwam ontspannen thuis!

*****

Petra

Massage was nodig, om van mijn pijn in schouder af te komen. En ik kom ook terug, om de pijnlijke spier echt weg te krijgen. En daarna kom ik ook graag terug voor ontspannende massage. 

*****

Maureen

Een heerlijke zwangerschapsmassage gehad! Zeker een aanrader als je even lekker tot rust wil komen.

*****

Annet

Lieve Natasja, wat heb ik vorige week een heerlijke ontspanningsmassage gehad van teen tot nek. Je doet het super goed. Ik kom zeker weer!

*****

Mo

Mijn ervaring is heel positief! Natasja neemt eerst tijd voor een intake om uitvoerig te bespreken wat je wil en verwacht. De massage zelf was erg fijn en comfortabel. De communicatie is erg prettig.

Ik kan iedereen Thuis in Massage aanraden en ik wens je veel succes met je bedrijf. Tot snel weer!

*****

W.P.

Goede ontvangst, duidelijke uitleg van de mogelijkheden en het vragen naar de wensen. De sportmassage is een echte aanrader! Ik kom zeker terug.

*****

Wim

Professioneel, kundig, verstand van zaken en een gezellige babbel tijdens de behandeling.
Zeker de moeite waard! Je komt met een rustig en ontspannen gevoel weer buiten.

*****

Annemieke

Vanaf het moment dat ik de praktijk van Natasja binnenkwam voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze neemt uitgebreid de tijd voor de intake en vraagt tijdens de behandeling zelf regelmatig of alles naar wens is qua druk. Ze past de behandeling helemaal op wens aan. Ze heeft veel kennis, geeft advies en is bovenal zeer prettig in de omgang. Een heerlijk rustmoment! Dit ga ik mezelf zeker vaker gunnen.

*****

Liz

Heerlijke massage gehad. Natasja luistert goed naar je wensen. Een aanrader!

*****

Eveline

Fijn geholpen, uitgebreide intake, goede ervaring. Echt een aanrader voor (o.a.) een ontspanningsmassage

*****

Shan

Een hele fijne massage gehad vandaag en zeker voor herhaling vatbaar. Natasja neemt echt de tijd voor je om je op je gemak te laten voelen. Ze masseert erg prettig vond ik en wist precies de knelpunten aan te voelen. Mijn lichaam is weer helemaal ontspannen

*****

Anne

Wat ben ik blij dat ik Natasja heb gevonden! Ik had een massage bij haar geboekt en ben zeer tevreden. Ze kan goed en stevig masseren, steekt geen riedeltje af maar voelt echt waar wat nodig is. Bovenal is ze ook een fijne, energieke en leuke vrouw die uitgebreid de tijd neemt voor je en haar werk met liefde en toewijding uitvoert. Kortom, ik kan een massage van haar iedereen aanraden!

*****

Marcia

Bij Thuis in massage word je niet alleen heerlijk gemasseerd maar ze nemen al de tijd om naar je verhaal te luisteren en te kijken wat je precies nodig hebt. Ik voel me inderdaad thuis bij Thuis in massage!

*****

Rianne

Natasja bleek (gelukkig) een ervaren en kundige masseuse. Altijd spannend, naar iemand te gaan die je niet kent en waarvan je van anderen nog geen ervaringen hebt gehoord. Maar, ze wist haarscherp de pijnlijke plekken te vinden en goed te behandelen. Ik liep niet herboren de deur uit maar de dag erna zeker wel! Voor herhaling vatbaar, hulde.

*****

Maurice

Fijne massage, hele relaxte sfeer, een goeie mix van sport en ontspanningsmassage...al met al top massage!

*****

Bianca

Super massage gehad! Hartelijke ontvangst en een mooie, nette ruimte. Natasja is een zeer ervaren masseur die zich helemaal aanpast aan jou wensen. Zeker een aanrader!

*****

Arianne

Heerlijke massage gehad, zeker een aanrader!

*****

Larissa

Hele fijne massage gehad bij Natasja! Ze is erg vakkundig en ook nog eens super lief!

***

Marthe

Bij deze raad ik 'Thuis in massage' aan. Tevens een treffende naam, het is bij Natasja thuis en zij is erg goed in massages. De kamer is netjes en schoon. Daarnaast is Natasja erg vriendelijk en kundig. Voor de tijd had ik erg last van mijn schouders (verzwaard), na die tijd was het beter. Ik plan snel een nieuwe behandeling in.

*****

Mirella

Hele fijne behandeling gehad! Ze houdt goed rekening met jouw wensen, sport, etc.

*****

Alie

Vanmorgen een ontspanningsmassage gehad!! Was wat dat heerlijk!! Dank!!

*****

Peter

Vanmiddag een stevige sportmassage gehad, voor herhaling vatbaar. Dank je Natasja!

*****

Christian

Makkelijk online boeken en overzichtelijke site! Heerlijke massage gehad van 60 minuten. Aanrader!

Mirthe

Wat een fijne ervaring! Al meer dan twee jaar heb ik last van nek- en schouderpijnen en zowel de fysiotherapeut als de manuele therapeut heeft mij hier niet bij kunnen helpen. Na een paar stevige sportmassages bij Natasja kon ik na jaren weer lekker slapen (wat een genot!). Natasja is vriendelijk, houdt rekening met je wensen en checkt af of je haar handelingen prettig vindt. Ze vraagt zorgvuldig naar je klachten en wensen en past hier haar behandeling op aan. Een vrouw met kennis die mij op gemak heeft gesteld door een praatje, maar waar het ook niet ongemakkelijk was om niets te zeggen. Écht een dikke aanrader!

*****

Hemmo

Op een bijzonder plezierige en professionele manier werd ik ontvangen en behandeld voor mijn nekklachten.
Terecht dat ‘Thuisinmassage’ bij de eerste vijf goede massagepraktijken in Groningen, binnen één jaar, wordt genoemd.
Kortom: een echte aanrader.

*****

Cor

Nette ontvangst, ziet er netjes uit en een goede massage

*****

Alicia

Thuis in Massage was precies wat ik nodig had. Door mijn werk had ik lange last van rug- en nekklachten. Ik heb voor een ontspanningsmassage gekozen en ben enorm blij ermee. Je krijgt eerst een intake gesprek met Natasja en vervolgens de massage, waarbij je helemaal wegvalt. Natasja houdt rekening met de intensiteit die je aankan en zorgt ervoor dat bepaalde punten die echt vast zitten helemaal los gaan. Ik ga hier zeker nog vaker langs! Bedankt lieve Natasja!

*****

Manon

Heerlijke massage, niet te poezelig! Kan niet wachten op de volgende!

*****

Mmar

Heerlijk en stevig massage. Verrassend hoeveel knoppen op mijn benen waren. Aangename en warme massage ruimte. Ik ga zeker herhalen!

*****

Talitha

Hele prettige massage, professioneel en houdt goed contact gedurende de massage. Aanrader

*****

D.L.

Een hele vriendelijke en kalme vrouw, waarbij ik me erg snel op mijn gemak voelde. De massage was een fijne combi tussen sport en ontspanning. Na thuiskomst ontspannen zoals ik in een lange tijd niet gevoeld heb.

*****

Irene

Een heerlijke massage gehad. Natasja neemt uitgebreid de tijd voor een kennismaking/intake. Daarnaast ook tijd voor een gezellig kletspraatje! Door Natasja haar vriendelijke en open houding voelde ik me direct op mijn gemak. De ruimte zag er professioneel en netjes uit en rook lekker fris. De massage werd goed afgestemd op mijn wensen. Geregeld werd door Natasja gecheckt of de massage naar wens was. Ik kan thuis in massage zeker aanraden voor iedereen die een goeie, professionele massage wil!

*****

Jikke

Een hele fijne behandeling gehad. Zeker aan te raden!

*****

Leonie

Hele fijne uitgebreide hotstone massage gehad. Natasja neemt echt de tijd voor je en luistert goed naar je wensen. Aanrader!

*****

Marijke

Natasja is erg leuk & vlot in de omgang. Je voelt je direct op je gemak en welkom. De sportmassage was erg goed en kan ik zeker aanraden. Ik plan binnenkort zeker weer een afspraak in!

*****

Hogan

Natasja deserves high praise for being great at her job. I made an appointment, as I had been struggling with a stiff neck and back from working at home. She did a really great job at loosening me out and I felt better from the moment I left. I would highly recommend and will definitely be returning again.

*****

Dominika

Natasja is very kind and professional, providing individual treatment for each client. The location is lovely and easy to reach. Highly recommended, prima!

*****

Eddie

Fijne massage gehad. Stevig daar waar nodig maar toch met de nodige ontspanning. Ik kom graag binnenkort weer eens langs!

*****

Meike

Ik heb erg genoten van mijn ontspanningsmassage! Natasja nam eerst uitgebreid de tijd om te vragen naar mijn behoeftes en eventuele bijzonderheden, de ruimte is rustgevend ingericht, en tijdens de massage werd gecheckt of de druk prettig voelde. Ik ga zeker nog eens! :)

*****

Rita

Na 9 maanden thuiswerken achter een niet professionele werkplek was mijn lichaam wel even toe aan een massage. Een combinatie van sport- en ontspanningsmassage. Ik kan er nu weer even tegenaan dankzij Natasja!

*****

Alie

Inmiddels een hoofdmassage gehad!! Heerlijk ontspannend!! Warm aan te bevelen. Een aanrader!!

*****

Kirsten

Super fijne ontspannende massage gehad bij Thuis in Massage. Natasja houdt rekening met je wensen (veel of weinig druk) en is erg kundig. Schone, mooie massageruimte. Ik ging er heerlijk ontspannen weer weg. Aanrader!

*****

Erwin

Absolute aanrader! Na een korte kennismaking en intakegesprek werd de massage ingezet. Fijn dat gevraagd werd naar mijn wensen en verwachtingen. Hier werd duidelijk rekening mee gehouden. Schone, prettige omgeving. Zeer aangename en kundige masseuse. Je voelt je snel op je gemak.

*****

Jessica

Ik had een ontspanningsmassage bij Natasja. Super dat dit op mijn vrije dag op zaterdag kon. De massage was heerlijk! Het begint al met een prettige omgeving (mooie kamer, rustgevende muziek, lekker ruikend massage olie). Natasja gaat heel professioneel te werk en vraagt precies wat je graag zou willen en welke lichaamsdelen gemasseerd moeten worden. De massage zelf was heel ontspannend. Precies de goede mate van druk. Na de massage voelde ik me als herboren. Perfecte start van het weekend. Ik kom zeker terug. 

*****

Wijtze

Hoe gemakkelijk het is om te ontspannen bij iemand met goede handen, bewijst Natasja van Thuis in massage. Vandaag een heerlijke en rustgevende hoofdmassage gehad, een echte aanrader! Ze neemt de tijd voor je, het is eenvoudig online te reserveren en ik kom graag nog eens terug. Zulke rustmomenten gun je jezelf.

*****

Henk

Heerlijke hotstone massage gehad bij “Thuis in massage”. Natasja werkt professioneel, is vriendelijk en heeft kennis van zaken. Spieren voelen nu soepeler waar ze eerst gespannen bleven. Aanrader. Heb de volgende afspraak al gemaakt.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn