Professionele massage in Groningen, passend bij jouw klacht of blessure
 
Sport-, Ontspannings-, Bindweefsel-, Zwangerschaps-, Cupping-, Magnesium-, Hoofd(pijn)-, Hotstone-, Magnesium massage en Dry-Needling, Medical Tape en Dorn Therapie & Breuss massage

Let op!

Thuis in massage is vanaf 14 november gevestigd aan de Protonstraat 6C in Groningen!


Veel gestelde vragen

Hieronder staan de meest voorkomende vragen. 

Heb je een vraag die er niet tussen staat? Stuur gerust een e-mail!


Intake voor nieuwe klanten -> verplicht

In mijn praktijk is de intake voor nieuwe klanten verplicht. De reden hiervoor is dat we met elkaar kennismaken, je gezondheid doornemen, er een formulier wordt ingevuld en door jou wordt ondertekend en we met elkaar de behandeling kunnen afstemmen. 

Voor deze éénmalige intake worden slechts € 5,- aan kosten in rekening gebracht voor de extra tijd die hiervoor benodigd is.


Covid-19

Ik werk volgens de richtlijnen van het RIVM en houden dit nauwlettend in de gaten.

Het is in mijn beroep onmogelijk om fysiek contact te vermijden. Dus als je gezondheidsklachten hebt, dan vraag ik je vriendelijk om je afspraak te verplaatsen naar een ander moment.


Contra-indicaties

Er zijn een aantal gevallen dat je géén massage mag ondergaan, denk hierbij aan:

  • Koorts, griep, keelontsteking
  • Medicatie, zoals; antidepressiva, antibiotica, ontstekingsremmers en die de rijvaardigheid beïnvloeden (gele stickers)
  • Zwangerschap
  • Steenpuisten en besmettelijke huidaandoeningen
  • Hartklachten en hartafwijkingen

Twijfel je of je gemasseerd mag worden vanwege, bijvoorbeeld, je medicatie of gezondheid? Neem dan eerst contact op met je (huis)arts en overleg of je mag worden gemasseerd. Het is op eigen risico om bijzonderheden niet te vermelden bij Thuis in massage.

Uiteraard is elke vorm van massage bij gebruik van alcohol en drugs uitgesloten.


Klachten

Bij een eventuele klacht zou ik je in de eerste instantie willen vragen met mij contact op te nemen zodat we overleg kunnen hebben over de klacht.

De praktijk is aangesloten bij het NGS, waarbij je als klant terecht kunt in het geval van klachten.

Annuleren van afspraken

Komt de afspraak toch niet zo goed uit? Het annuleren (of verzetten) van je gemaakte afspraak kun je tot 48 uur van tevoren doen via de link in de bevestigingsmail van onze afspraak. Bij uitzonderingen, overmacht, óf binnen 24 uur tijd tot de geplande afspraak vraag ik je om per e-mail contact op te nemen.

Annuleer je de afspraak binnen 24 uur van tevoren, dan ben ik genoodzaakt om 50% van de behandeling in rekening te brengen en bij het niet komen opdagen op onze afspraak ben ik genoodzaakt om 75% van de kosten in rekening te brengen.


Massageolie

Ik heb verschillende soorten massageoliën in ons assortiment. Zo hebben we normale olie, warme olie, voor de gevoelige- of behaarde huid oliën en hotstone massageolie.


Handdoeken

Ik heb mijn eigen handdoeken in de praktijk. Na één keer gebruiken worden de handdoeken en de tafelhoes weer gewassen. Daarnaast worden alle gebruikte onderdelen schoongemaakt met een desinfecterend middel.


Parkeren

Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig aan de voor- en achterzijde van het bedrijfsverzamelgebouw.


Bereikbaarheid van de praktijk

De praktijk zelf bevindt zich op de eerste etage van het bedrijfsverzamelgebouw.


Kleding

Vaak komen mensen lekker in hun "chillbroek", doe dit ook gerust als je dit prettig vindt. 

In de praktijk is enkel één duidelijk regel voor wat betreft de kleding; de onderbroek is- en blijft in de praktijk aan. En voor vrouwen geldt uiteraard at zij zelf mogen weten of zij de bh aanhouden of liever af doen.

Wkkgz-pdf.pdf (100.53KB)
Wkkgz-pdf.pdf (100.53KB) 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn