Professionele massage in Groningen, passend bij jouw klacht of blessure
 
Sport-, Ontspannings-, Bindweefsel-, Zwangerschaps-, Cupping-, Magnesium-, Hoofd(pijn)-, Hotstone-, Magnesium massage en Dry-Needling, Medical Tape en Dorn Therapie & Breuss massage

Online boeken 

Gebruik onderstaande knop 'Boek hier tijd voor jezelf!' om een afspraak in te plannen voor jouw massagebehandeling. 

Meerdere behandelingen boeken is mogelijk in één boeking, de invulling van de behandeling wordt vooraf met elkaar afgestemd, de tijdsduur van de geboekte behandeling is het belangrijkst.

Je kunt je behandeling, tot 48 uur van tevoren zelf verzetten, via de link in de bevestigingsmail, of in de herinneringsmail van je afspraak die je ontvangt. Bij afspraken die binnen 24 tot 8 uur voorafgaand op de afspraak (ongeacht de reden) worden geannuleerd, zijn wij helaas genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen, bij het annuleren binnen 8 uur voorafgaand op de afspraak (ongeacht de reden) zijn wij genoodzaakt 75% van de kosten in rekening te brengen en bij het niet komen opdagen op onze afspraak zijn wij genoodzaakt om 100% van de behandelkosten in rekening te brengen. Afmelden kan uitsluitend via: info@thuisinmassage.nl.

Ben je onder medische behandeling, gebruik je (voorgeschreven) medicatie of ben je zwanger (vanaf 12 weken)? Informeer dan eerst bij je behandelend (huis)arts, specialist, gynaecoloog of verloskundige of een massage in jouw geval is toegestaan.

Kom je voor het eerst bij Thuis in massage? Kies dan één van de behandelingen inclusief intake. De intake is voor nieuwe klanten verplicht en kosten éénmalig 5 euro.

Boek hier tijd voor jezelf!
CadeaubonWil je graag een familielid, vriend(in), collega of kennis verrassen met een leuk cadeau? Denk dan eens aan een massage cadeaubon! We kunnen voor elk gewenst bedrag een geschreven cadeaubon voor je in orde maken. Stuur een e-mail en we maken het voor je in orde!

Ook is het mogelijk om via de website een online massagecadeaubon aan te schaffen. Deze e-mail/bon print je zelf thuis uit.


  • Een 10-rittenkaart geeft je een korting van 10%
  • Alle prijzen zijn inclusief 21% btw
  • In de praktijk hebben wij schone handdoeken en tafelhoezen
  • Je kunt bij ons in de praktijk via de pin betalen
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn