Professionele massage in Groningen, passend bij jouw klacht of blessure
 
Sport-, Ontspannings-, Bindweefsel-, Zwangerschaps-, Cupping-, Magnesium-, Hoofd(pijn)-, Hotstone-, Magnesium massage en Dry-Needling, Medical Tape en Dorn Therapie & Breuss massage

Let op!
Thuis in massage is vanaf 14 november gevestigd aan de Protonstraat 6C in Groningen!


Online boeken 

Gebruik de knop 'Boek hier tijd voor jezelf!' om een afspraak in te plannen voor jouw welverdiende massage. 

Meerdere behandelingen boeken is mogelijk in één boeking, de invulling van de behandeling wordt vooraf met elkaar afgestemd, de tijdsduur van de geboekte behandeling is het belangrijkst.

Je kunt je behandeling, tot 48 uur van tevoren, zelf verzetten of annuleren via de link in de bevestigingsmail, of in de afspraak herinneringsmail die je ontvangt. Bij afspraken die binnen 24 uur worden geannuleerd, ben ik helaas genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen en bij het niet komen opdagen op onze afspraak ben ik genoodzaakt om 75% van de kosten in rekening te brengen.


Heb je medische klachten, gebruik je (voorgeschreven) medicatie of ben je zwanger (vanaf 12 weken)? Informeer dan eerst bij je behandelend (huis)arts, fysiotherapeut, specialist, gynaecoloog of verloskundige of een massage in jouw geval is toegestaan.

Kom je voor het eerst bij Thuis in massage? Kies dan één van de behandelingen inclusief intake. De intake is voor nieuwe klanten verplicht en kosten éénmalig 5 euro.


Boek hier tijd voor jezelf!


Cadeaubon


Wil je graag een familielid, vriend(in), collega of kennis verrassen met een leuk cadeau? Denk dan eens aan een massage cadeaubon! Ik kan voor elk gewenst bedrag een geschreven cadeaubon voor je in orde maken. Stuur een e-mail en ik maak het voor je in orde!

Ook is het mogelijk om via de website een online massagecadeaubon aan te schaffen. Deze bon print je zelf thuis uit.  • Een 10-rittenkaart geeft je een korting van 10%
  • Alle prijzen zijn inclusief 21% btw
  • Je kunt bij mij in de praktijk via de pin betalen
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn