Professionele massage in Groningen, passend bij jouw klacht of blessure
 
Sport-, Ontspannings-, Bindweefsel-, Zwangerschaps-, Cupping-, Magnesium-, Hoofd(pijn)-, Hotstone-, Magnesium massage en Dry-Needling, Medical Tape en Dorn Therapie & Breuss massage

Over ons

Thuis in massage is gestart vanuit mijn woonhuis in de wijk Reitdiep. Maar de praktijk is vanaf november 2022 gevestigd in de wijk 'Hoendiep'. De naam 'Thuis in massage' is ontstaan vanuit de gedachte; je ondergaat je massagebehandeling bij mij thuis én ik ben qua kennis thuis in massage.

Omdat de praktijk zo snel is gegroeid ben ik op zoek gegaan naar een passende bedrijfsruimte, en heb deze gevonden in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Protonstraat 6C!


Mijn naam is Natasja Philipse (1989), eigenaar en oprichter van 'Thuis in massage' en sinds 2013 woonachtig in Groningen.

Mijn liefde voor het menselijk lichaam en haar anatomie zit er al van jongs af aan in. Toen mijn vader vroeger naar de fysiotherapeut ging wilde ik altijd mee om te kijken wat hij deed, hoe hij dat deed en stelde ik de welbekende kindervragen 'waarom' hij dat zo deed.

Zo heb ik vervolgens in 2007, op 18 jarige leeftijd, mijn diploma Sportmassage van het NGS behaald en dit uitgebreid met onder andere: Blessurepreventie, Hotstone massage, Hoofd(pijn)massage, Zwangerschapsmassage, Fitnesstrainer A, Allround Conditie- & Hersteltrainer, Medical Taping Concept, Lomi Lomi massage, Cupping (massage), Dorn Therapie & Breuss massage, Bindweefselmassage en Dry-Needling. Naast mijn baan ben ik jarenlang met veel plezier actief geweest als masseur en EHBO'er bij verschillende voetbalverenigingen.

In 2020 heb ik, na de jarenlange ervaring als masseur, de keuze gemaakt om mijn eigen massagepraktijk te starten, dit is ontstaan doordat ik graag met mensen werk, graag mensen help en altijd de sterke wens heb gehad om mijn eigen praktijk te starten. 

Om mijzelf te blijven ontwikkelen, meer mensen te kunnen helpen ontspannen en nóg beter van hun pijntjes af te kunnen helpen, blijf ik mijn portfolio uitbreiden met andere vormen van massage en behandelingen en volg ik daarnaast de na- en bijscholingen.
Mijn naam is Lieke Veldhuis (1999) en ik ben woonachtig in Groningen.

Naast mijn studie Fysiotherapie ben ik vanaf november 2022 werkzaam als masseur bij Thuis in massage. 

Net zoals Natasja ben ik gediplomeerd masseur en kun je bij mij de volgende behandelingen boeken; Sportmassage, Ontspanningsmassage, Hotstone massage, Zwangerschapsmassage, Cupping, Magnesium massage en Combinatie-massage.

Om mijzelf, naast mijn studie, te blijven ontwikkelen zal ik na- en bijscholingen volgen om zo de cliënten nog beter te kunnen helpen.


Mijn naam is Fleur Kamps (2000) en ik ben woonachtig in Groningen.


Naast mijn studie Toegepaste Psychologie ben ik vanaf februari 2023 werkzaam bij Thuis in massage. De volledige mens interesseerde mij al erg lang en is deze interesse is over de afgelopen jaren alleen maar gegroeid. 

De combinatie van de mentale en fysieke gezondheid vind ik machtig interessant. Daarnaast houd ik erg van leren en dat heeft ervoor gezorgd dat ik in 2020 mijn diploma sportmassage heb behaald. Ik ben al een tijd werkzaam als masseur en heb hierdoor veel ervaring kunnen opdoen. 

Het contact met mensen vind ik erg leuk en daarnaast vind ik het fijn dat ik iemand kan helpen. Iedereen is uniek en heeft een ander doel, dit maakt voor mij het werk gevarieerd en erg leuk.

U kunt bij mij de volgende behandelingen boeken: Sportmassage, Ontspanningsmassage, Hotstone massage, Zwangerschapsmassage, Cupping, Magnesium massage en Combinatie-massage.

Om mijzelf verder te kunnen ontwikkelen zal ik na- en bijscholing volgen zodat ik de cliënten
nog beter kan helpen.De massagepraktijk is aangesloten bij het NGS, het Nederlands Genootschap voor Sportmasseurs. 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn