Professionele massage in Groningen, passend bij jouw klacht of blessure
 
Sport-, Ontspannings-, Bindweefsel-, Zwangerschaps-, Cupping-, Magnesium-, Hoofd(pijn)-, Hotstone massage en Dry-Needling en Medical Tape

Over ons

Thuis in massage is gestart vanuit ons woonhuis in de wijk Reitdiep. Maar de praktijk is vanaf november 2022 gevestigd in de wijk 'Hoendiep'. De naam 'Thuis in massage' is bedacht door mijn partner en ontstaan vanuit de gedachte; 'je ondergaat je massagebehandeling bij mij thuis én ik ben qua kennis; thuis in massage'.

Omdat de praktijk zo goed is ontvangen en zo snel is gegroeid ben ik op zoek gegaan naar een passende bedrijfsruimte, en heb deze gevonden in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Protonstraat 6C!


 

Mijn naam is Natasja Philipse (1989), geboren en getogen in Harlingen, eigenaar en oprichter van 'Thuis in massage' en sinds 2013 woonachtig in Groningen.

Sinds begin 2024 ben ik gestart met de (deeltijd) studie Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht.

Mijn liefde voor het menselijk lichaam en haar anatomie zit er al van jongs af aan in. Toen mijn vader vroeger naar de fysiotherapeut ging wilde ik altijd mee om te kijken wat hij deed, hoe hij dat deed en stelde ik de welbekende kindervragen 'waarom' hij dit zo deed.

Zo heb ik vervolgens in 2007, op 18 jarige leeftijd, mijn diploma Sportmassage van het NGS behaald en dit uitgebreid met onder andere: Blessurepreventie, Hotstone massage, Hoofd(pijn)massage, Zwangerschapsmassage, Fitnesstrainer A, Allround Conditie- & Hersteltrainer, Medical Taping Concept, Lomi Lomi massage, Cupping (massage), Dorn Therapie & Breuss massage, Bindweefselmassage en Dry-Needling. Naast mijn baan ben ik jarenlang met veel plezier actief geweest als masseur en EHBO'er bij verschillende voetbalverenigingen.

In 2020 heb ik, na de jarenlange ervaring als masseur, de keuze gemaakt om mijn eigen massagepraktijk te starten, dit is ontstaan doordat ik graag met mensen werk, graag mensen help en altijd de sterke wens heb gehad om mijn eigen praktijk te starten. 

Om mijzelf te blijven ontwikkelen, meer mensen te kunnen helpen ontspannen en nóg beter van hun klachten af te kunnen helpen, blijf ik mijn portfolio uitbreiden met andere vormen van massage en behandelingen en volg ik daarnaast de na- en bijscholingen.


* Ik spreek Nederlands en EngelsMijn naam is Fleur Kamps (2000) kom uit Boskoop en ik ben woonachtig in Groningen.


Naast mijn studie Toegepaste Psychologie ben ik vanaf februari 2023 werkzaam bij Thuis in massage. De volledige mens interesseerde mij al erg lang en is deze interesse is over de afgelopen jaren alleen maar gegroeid. 

De combinatie van de mentale en fysieke gezondheid vind ik machtig interessant. Daarnaast houd ik erg van leren en dat heeft ervoor gezorgd dat ik in 2020 mijn diploma sportmassage heb behaald. Ik ben al een tijd werkzaam als masseur en heb hierdoor veel ervaring kunnen opdoen. 

Het contact met mensen vind ik erg leuk en daarnaast vind ik het fijn dat ik iemand kan helpen. Iedereen is uniek en heeft een ander doel, dit maakt voor mij het werk gevarieerd en erg leuk.

Je kunt bij mij de volgende behandelingen boeken: Sportmassage, Ontspanningsmassage, Hoofdpijnmassage, Hotstonemassage, Zwangerschapsmassage, Cupping, Magnesium massage en Combinatie-massage.

Om mijzelf verder te kunnen ontwikkelen zal ik na- en bijscholing volgen zodat ik de cliënten nog beter kan helpen.


* Ik spreek Nederlands en EngelsMijn naam is Sylvana Wiltjer (1998) en ik ben woonachtig in Haulerwijk.

Naast mijn werk bij Thuis in massage sinds juni 2024 werk ik nog elders met veel plezier in de horeca. Door mijn interesse in het menselijk lichaam ben ik de cursus sportmassage gaan volgen en heb ik hiervoor mijn diploma behaald. Om meteen meer kennis op te doen ben ik aan de slag gegaan bij een voetbalvereniging om gelijk meer te leren van dit mooie vak. 

Het contact met mensen en hen helpen bij hun klachten, blessures of ze voorzien van een heerlijk ontspannen behandeling vind ik heel leuk om te doen.

Ik heb reeds uitbreidingsscholing gehad waardoor ik al breed inzetbaar ben, maar ik zal zeker in de toekomst meerdere cursussen en na- en bijscholing gaan volgen om zo mijn cliënten nog beter te kunnen helpen.

Je kunt bij mij de volgende behandelingen boeken: Sportmassage, Ontspanningsmassage, Hotstonemassage, Combinatie-massage, Zwangerschapsmassage, Cupping(massage) en Medical Taping.


* Ik spreek Nederlands en Engels


De massagepraktijk is aangesloten bij het NGS, het Nederlands Genootschap voor Sportmasseurs. 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn